Tallinna tornid 2017- Tallinna Issanda Muutmise peakirik

Kontsert
Lisainfo
Toetajad
25.08.17 21:00 Tallinna Issanda Muutmise peakirik (Suur-Kloostri 14). Kontserdisari Festival TALLINNA TORNID 2017

FESTIVAL “TALLINNA TORNID”

25. - 26. august 2017

Erinevad Tallinna tornid ja säravad muusikud!



Corelli Music ühendab festivalil „Tallinna tornid" iidse linna ajaloo tänapäeva loominguga ning tutvustab linna kuulsat ja täienenud „kilukarbisiluetti" seestpoolt läbi eri ajastute muusika. Keskaegsed linnamüüritornid, kirikud, moodsad pilvelõhkujad – kogu Tallinn täitub vastavalt torni ajastule muusikaga, keskajast ja barokist rahvalike viiside, džässi ja nüüdismuusikani. Stiilsed kontserdid ja kaunis muusika, muusikalised jalutuskäigud, suvelõpu päikeseloojakud, hurmavad vaated nii Tallinna linnale kui ka kaugele üle mere – põnevad ettevõtmised läbi mitme päeva ja osalemisrõõm kõigile!

 

Öökontsert „Soolo-BACH küünlavalgel“

 

25. agusut 21.00 Issanda Muutmise Peakirik

ESINEJA: Johanna Randvere - barokktšello


KAVA: J.S. Bach - Süidid soolotšellole
Hilisõhtune meditatsioon hubisevas küünlavalguses imelise barokkmuusika ja võluva tšellisti seltsis Tallinna vanalinna ühes kaunimas kirikus

Sissepääs vaba suurusega annetusega festivali toetuseks.

Vaata infot ka Corelli Music Facebook lehelt!     

Johanna Randvere alustas tšelloõpinguid aastal 2003 Võru Muusikakoolis, õpetajateks olid Anniki Aruväli ja Heli Kuus. Aastal 2006 austati teda I preemiaga Vabariiklikul noorte keelmängijate konkursil.
    2007-2013 õppis Johanna Tallinna Muusikakeskkoolis Mart Laasi tšelloklasis. Muusikakeskkooli ajal osales ta ESTA III konkursil 2007, kus sai aukirja ilusa esinemise eest; ESTA keelpillimängijate konkurss-festivalidel 2010 (diplom), 2011 (diplom) ja 2013 (diplom). Aastal 2012 osales Johanna Astona rahvusvahelisel noorte muusikute suvekursusel šveitsis, kus osalemiseks anti talle välja täisstipendium. Johanna on kaks korda soleerinud projektis „Kivimäe Virtuoosid” Tallinna Kammerorkestri ees. Ta on esinenud solistina ka Vanemuise sümfooniorkestri ja Võru keelpilliorkestri ees. Johanna on osalenud ka mitmetel kammermuusika konkurssidel ja festivalidel Eestis, kus on grupiga pälvinud diplomeid ja preemiaid. 2013 osalesid trioga ka projektis „Klassikaraadio tuleb külla”.
    Pärast keskkooli asus ta õppima Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse Henry-David Varema tšelloklassi, kelle asendajaks aastal 2014 oli Marko Ylönen (SibA). Samal aastal töötas Johanna ka asendusliikmena Rahvusooper Estonia orkestris. 2015 osales ta ka Tubina nimelisel Eesti Keelpillimängijate konkursil, kus pääses teise vooru.
    Õppeaastal 2015- 2016 õppis Johanna Sibeliuse Akadeemias Hannu Kiiski juures. Samal aastal hakkas ta võtma ka barokktšellotunde kõrgelt hinnatud Soome barokkmuusiku Markku Luolajan-Mikkola käe all, kelle tšelloklassi Johanna kuulub alates sügisest 2016. Johanna on aktiivne barokkmuusik nii Tallinnas kui Helsingis olles teinud koostööd mainekate vanamuusikutega nagu Meelis Orgse, Toomas Siitan, Reinut Tepp, Imbi Tarum, Teele Jõks, Matias Häkkinen, Anssi Mattila, Minna Kangas, Ene Salumäe.
TT 2017 -videoklipp
Tallinna Issanda Muutmise peakirik. Foto www.eoc.ee
Tallinna Issanda Muutmise peakiriku barokkaltar. Foto: Corelli Music
Johanna Randvere. Foto: Johan Randvere
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate