Tervitustega Viini!

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
19.05.10 19:00 Maardu mõis, Harjumaa. Kontserdisari Maardu mõisa muusikasalong

Maikuus pakub Corelli Music ahvatlevat võimalust kuulata Eestis kava, mida hinnatud barokkansambel Corelli Consort on palutud esitama Viini suursuguses Liechtensteini palees. Viinis Liechtensteini palees toimuv kontsert on osa sarjast „Kunst, muusika ja gurmaanlus - barokiaja rõõmude maailm" („MUSIK, KUNST und KULINARIK - eine barocke Erlebniswelt" ), mis on väga sarnane agentuuri Corelli Music stiilsetele õhtutele Eesti kaunimates saalides. Ka Corelli sarjad ühendavad elamuse muusikast, arhitektuurist, sisekujundusest ning headest jookidest ja suupistetest.

 

ESINEJAD:

Barokkansambel CORELLI CONSORT ajastu pillidel

Mail Sildos (viiul), Meelis Orgse (viiul), Villu Vihermäe (tšello), Lembit Orgse (klavessiin)

 

KAVAS:

Corelli, Rameau', Romani ja Tallinnas tegutsenud Mederi kaunid muusikapärlid.

 

Maikuus pakub Corelli Music ahvatlevat võimalust kuulata Eestis kava, mida hinnatud barokkansambel Corelli Consort on palutud esitama Viini suursuguses Liechtensteini palees. Mõned päevad enne ansambli esmakordset esinemist Austrias kõlab hõrk programm Maardu mõisa imekaunis ja suurepärase akustikaga saalis. Muljetavaldavalt pika kunstitraditsiooniga Austrias ootab eesti varajase muusika ansamblit ülimalt teadlik ja rafineeritud maitsega publik ning Corelli Consort soovib esindada Eestit nende ees parimal kunstilisel tasemel. Kontserdiga Maardu mõisa stiilses ja efektses keskkonnas jagab ansambel oma kõrgvormi ka kodupublikuga.

 

Maardu mõisa ballisaal on ideaalne paik barokkmuusika nautimiseks. Mõisa peahoone on ehitatud samal ajajärgul, millest pärinevad ansambli Corelli Consort kavas olevad teosed - Corelli, Rameau´, Mederi ja Romani kaunikõlaline ja barokilikult efektne looming. Vaid 16 kilomeetri kaugusel Tallinnast asuv Maardu mõis on üks Eesti esinduslikumaid ning väärtuslikumaid. Kui kaua aega toimusid mõisas eelkõige kinnised üritused, siis tänu juunist 2008 agentuuri Corelli Music ja Eesti Panga koostöös toimuvale kontserdisarjale „Maardu mõisa muusikasalong" on uhke kompleksi uksed avatud kõigile, kes tulevad kuulama kaunist muusikat parimas ettekandes.

 

Kohaletulija saab lisaks muusikanaudingule ja hubasele salongikohvikule elamuse mõisa luksuslikust sisekujundusest, mis laseb muusikat kuulates vaimusilmas hõlpsasti tagasi aristokraatlikku mõisa- ja lossiaega rännata.

 

Olete oodatud „Maardu mõisa muusikasalongi" kontsertidele!

Meeldiva salongikohviku pakub Teile Fee Catering.

Kontserdi pikkus koos vaheajaga 2 tundi.



PILETITE HINNAD:
150.- / 125.-

PILETID: Piletilevi müügikohtades, www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti
ning kui pileteid jätkub, siis ka tund enne algust kohapeal.
Mugavaim piletiost kodust väljumata- Sebrapilet!

Sooduspiletid (piiratud koguses): õpilane, õpetaja, pensionär, üliõpilane, invaliid ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

NB! American Express krediitkaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast

Maardu mõisa muusikasalong- videoklipp
Corelli Consort Foto: Corelli Music / H.Rospu
Corelli suvekontserdid
Maardu mõis
Maardu mõisa ballisaal
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate