Tallinna tornid 2012- Tornide väljak

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
24.08.12 20:30 Tornide väljak (Nunne tn, Tallinn). Kontserdisari Festival TALLINNA TORNID 2012

FESTIVAL "TALLINNA TORNID"

23.-25. august 2012, Tallinn

Tallinna tornid ja säravad muusikud!

 

Corelli Music ühendab festivalil „Tallinna tornid" linna iidse ajaloo tänapäevaga ning tutvustab linna kuulsat ja täienenud „kilukarbisiluetti" seestpoolt läbi eri ajastute muusika. Keskaegsed linnamüüritornid, kirikud, moodsad pilvelõhkujad - kogu Tallinn täitub vastavalt torni ajastule muusikaga, keskajast ja barokist rahvalike viiside, džässi ja nüüdismuusikani. Stiilsed kontserdid ja kaunis muusika, muusikalised jalutuskäigud, suvelõpu päikeseloojakud, hurmavad vaated nii Tallinna linnale kui ka kaugele üle mere - põnevad ettevõtmised läbi kolme päeva ja osalemisrõõm kõigile! Muusika kaudu linna avastav festival „Tallinna tornid" toimus esimest korda Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 raames, oli üks augustikuu programmi tähtsündmusi ning sai publiku sooja vastuvõtu osaliseks.

  

19.00              Tornide väljak (Nunne tänav)

Lillefestivali pidulik lõpetamine ja lõppkontserdi algus

20.30           Lillefestivali lõppkontsert jätkub

 

ESINEJAD:

Sergio Bastos (laul, akustiline kitarr)
Raivo Tafenau (saksofon)
Jürmo Eespere (klahvpillid)
Tanel Ruben (löökpillid)
Siim Usin (bass)

Meeleoluka kontserdi staarid on Eesti aasta jazzmuusik 2010, üks meie tuntumaid saksofoniste Raivo Tafenau ja Brasiiliast pärit laulja ning helilooja Sergio Bastos. Nende tutvus algas juhuslikust kohtumisest aastal 2002. Debüütalbum „Ice On Ipanema“ ilmus aastal 2003. ja sain selle aasta menukaimaks jazzialbumiks. Koostöö jätkus paarisaja kontserdiga Eestis, Euroopas ja Kanadas. 2008. aastal salvestati teine album „Contrasting Colours“, mis sisaldas, nagu eelminegi, muusikute enda lugusid, mida iseloomustab eriline meloodilisus, mis on haagitud osavalt Brasiilia rütmikasse. Raivo ja Sergio loominguline eesmärk ongi lähendada kahe kauge maa muusikat ja muusikuid, nende muusika on alati helge ja päikseline. Tänase kontserdiga tähistavad Bastos ja Tafenau kümnendat koosmusitseerimise aastat.

SISSEPÄÄS TASUTA!

Koostöös Tallinna Lillefestivaliga

Lillefestivali lõputseremoonia
19.00-22.00

Festivali viimasel päeval premeeritakse parimad teemaaedasid ning jagatakse kätte aukirjad ja auhinnad. Festivali ära saatmise õhtul hõisatakse välja 2013 aasta lillefestivali aedade teemad.
Lillefestivali lõputseremoonia toimub koostöös Corelli Music festivaliga "Tallinna tornid".

Õhtuse kontserdielamuse eest hoolitsevad:
Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide ühing
Sergio Bastos ja Raivo Tafenau bändiga


Festivali õhtujuht Andres Torm

 

SISSEPÄÄS TASUTA!

Tallinna Tornid - videoklipp
Sergio Bastos, Raivo Tafenau
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate