Naistepäeva salongikontserdid

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
07.03.15 19:00 Tallinna Õpetajate Maja (Raekoja plats 14, Tallinn). Kontserdisari Muud kontserdid

Naistepäeva salongikontserdid

LIISI KOIKSON JA VAIKNE ESMASPÄEV

Kontserdiagentuur Corelli Music jätkab säravalt oma 10. aasta juubelit teema-aastate "Muusika-aasta 2015" ja "Kaheksa sajandit Maarjamaad" märksõnadega. Naistepäeva paiku toimuvad kontserdid, mille iseloomustuseks sobib suurepäraselt muusika-aasta tunnuslause "Kõlab hästi!". Teid ootavad ajaloohõngulise interjööriga hubased muusikasalongid säravate muusikutega!

 

L, 7. märts 2015 kell 19 Tallinna Õpetajate maja, Raekoja plats 14

KONTSERT ON VÄLJA MÜÜDUD!

 

ESINEJA:LIISI KOIKSON JA VAIKNE ESMASPÄEV:

Liisi Koikson (solist, vokaal)

Liina Saar, Maarja Aarma (taustavokaal)

Ahto Abner (löökpillid), Joel-Rasmus Remmel (klaver), Ardo Ran Varres (elektriklaver), Mihkel Mälgand (kontrabass)

Keelpillikvartett: Ida Teppo (I viiul), Liis-Helena Väljamäe (II viiul), Eva-Maria Sumera (vioola), Johannes Teppo (tšello)

 

KAVA: Ardo Ran Varrese ja Liisi Koiksoni laulud Anzori Barkalaja tekstidele

 

Kontsert toimub ka: P, 8. märts 2015 kell 17 Puurmanni loss, Puurmani vald, Jõgevamaa

Mõnusad salongikontserdid teevad kummarduse kõigile kaunitele daamidele. 7. märtsil on imelise muusikaga kontsert Tallinna Õpetajate majas ja sarja „Mõisaromantika" raames tähistatakse 8. märtsil naistepäeva ühes ilusamas mõisakoolis Puurmani lossis. Eri taustaga muusikuid ühendav suur projektansambel Liisi Koikson ja Vaikne Esmaspäev esineb hingestatud kavaga, mis koosneb Ardo Ran Varrese ja Liisi Koiksoni lauludest Anzori Barkalaja tekstidele. 2012. aastal ilmunud samanimeline plaat sai alguse, kui Ardo Ran Varres ja Liisi Koikson vaimustusid Anzori Barkalaja luulekogust „Lohelausuja" ning otsustasid tekstid muusikasse valada. Muusika seob popi, etno, jazzi ja klassikalise muusika ühtseks tervikuks, laulutekstide kaudu aga kohtuvad muusikaga meie kaunis emakeel, loodus, hingeline tasakaal, rahu ja vaikus. Corellil on eriti hea meel eesti loovisikute sünergiast sündinud suurepärast loomingut tutvustada.

 

Corelli Music jätkab kontsertidega agentuuri peamiste eesmärkide täitmist - mõisate kujundamist kohalikeks kultuurikeskusteks ja heade kontsertide viimist maapiirkondadesse üle Eesti. Naudi muusika-aastal 2015 suurepäraste muusikute stiilset ja elegantset esitust!

 

Kontserdi pikkus 1 tund.

 

 

 

 

Liisi Koikson ja Vaikne Esmaspäev

 

2010. aasta kevadsuvel Berliinis elades oli mul üle pika aja võimalus vaadata endasse ja mõelda selgeks olulisi mõtteid. Üks teemadest oli seotud meie kauni emakeelega, mis just välismaal, võõras keeleruumis viibides mõtteisse kipub. Siit kasvas välja kinnisidee luua plaadijagu eestikeelseid laule. Berliinis on palju loodust - jõgi, pargid, mänguväljakud. See linn oma 3,5 miljoni elanikuga on suur, kuid ometi on inimesed kuidagi tasakaalukad. Siit arenes mõte, et ka esmaspäev, arginädala algus, võib olla rahulik ja vaikne. Ka sellel päeval võib vaadelda jõge ja mõelda rahulikke mõtteid. On meie valida, kas tormame esmaspäeva hommikul ummisjalu olelusvõitlusse või leiame rahulikuma viisi nädalat (ja edaspidist elu) alustada.

Pool aastat hiljem kodumaal tagasi olles hakkas asi arenema. Rääkisin ideest Liisile, kes haaras sellest kinni. Avastasime, et olime mõlemad äsja lugenud Anzori Barkalaja uut luulekogu "Lohelausuja" ja sealsed tekstid sobisid ideaalselt meie ettevõtmisega. Algas ettevalmistusprotsess, mille käigus sündis enamik plaadil olevatest lugudest. Sünergia meie kolme vahel andis häid tulemusi. Seadsin laulud akustilisele koosseisule, Liisi aitas mõelda lisaks mõnedele meloodiatele ka taustavokaali partiisid. Anzori kirjutas mitmele viisile uued sõnad. Meie südamlik tänu kuulub kõigile, kes idee elluviimisel osalesid. Eriline tänu kuulub inimestele, kes meid veebilehe Hooandja.ee kaudu toetasid. See plaat on kummardus muusikale ja meie kaunile emakeelele.

 

Ardo Ran Varres

September 2012, Tartus

Tutvustus CD bukletist

KONTSERT ON VÄLJA MÜÜDUD!

PILETID: 12 /10*  eelmüügis Piletilevis, Statoilis ja võimalusel tund enne algust kohapeal

Piletilevi müügikohtades, www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti

ning kui pileteid jätkub, siis ka tund enne algust kohapeal. Vaata Piletilevi müügikohti
Kuidas osta pilet internetist  Mugavaim piletiost kodust väljumata- Sebrapilet!

Sooduspiletid: õpilane, õpetaja, pensionär, üliõpilane, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

NB! Eesti Suure Raamatuklubi liikmekaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast. Täpsed tingimused www.serk.ee 

Vaikne esmaspäev- videoklipp
Vaikne esmaspäev
Tallinna Õpetajate maja kroonisaal. Foto: opetajatemaja.ee
Liisi Koikson ja Vaikne Esmaspäev
Liisi Koikson. Foto: Elisa Taimre
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate