Maardu mõisa muusikasalongi avakontsert

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
20.06.08 18:00 Maardu mõis, Harjumaa. Kontserdisari Maardu mõisa muusikasalong

EESTI VABARIIK 90!
EESTI KROONI AASTAPÄEV
Eesti riigi 90. sünnipäeva aasta ja Eesti Panga rahareformi aastapäeva puhul
eriti pidulik avakontsert toimub reedel, 20. juunil 

ESINEJAD:

Barokkansambel Corelli Consort ajastu pillidel
RISTO JOOST kontratenor

Stiilne kava säravatest barokkmuusika pärlitest vanadel hinnalistel pillidel ühes kaunimas Tallinna lähistel asuvas, tõelise barokse kaunitarina tuntud Maardu mõisas. Corelli, Vivaldi, Mederi kantaadid, sonaadid, klavessiinimuusika, Purcelli imeliselt kaunid soolod kontratenorile - eriliselt sobiv muusika avama muusikasalongi samast ajastust pärit mõisasaalis.

Kui Maardu mõis on seni olnud koht, kus korraldatud vaid eksklusiivseid üritusi ning jäänud seetõttu külastajatele pigem ligipääsmatuks, siis nüüd on mõisauksed avatud kõigile,
kes soovivad meeldejäävat kontserdielamust.

MAARDU MÕISA MUUSIKASALONG

Eesti krooni aastapäeval, 20. juunil kutsuvad Corelli Music ja Eesti Pank avama uut meeleolukat salongi - tegevust alustab „Maardu mõisa muusikasalong". Ühes kaunimas Tallinna lähistel asuvas, tõelise barokse pärlina tuntud Maardu mõisa ballisaalis Jõelähtme kihelkonnas hakkavad salongikontserdid toimuma kord kuus kolmapäeva õhtuti, erandiks avakontsert. Eesti riigi 90. sünnipäeva aasta ja Eesti Panga rahareformi aastapäeva puhul eriti pidulik avakontsert toimub reedel, 20. juunil. Salongiõhtud algavad kell 18, publik on oodatud mõisa hubasesse salongikohvikusse kell 17.

 „Maardu mõisa muusikasalong" ühendab endas kaks publikule meeldima hakanud ideed - kauni stiilse mõisaõhustiku, mis on tuttav agentuuri Corelli Music kontserdisarjast „Mõisaromantika", ning salongiliku meelolu vanade heade aegade vaimus, mida on juba pikemat aega pakkunud populaarne sari „Toompea muusikasalong". Kontserdikülastajaile on „Maardu mõisa muusikasalong" võimalus ühendada elamus ilusast muusikast seltskondliku meeleheaga - kohtuda enne kontserti ja vaheajal kohvitassi-veiniklaasi juures tuttavate ja sõpradega, arutleda nii esinejate interpretatsiooni küsimuste, koduste-eluliste asjade kui ka globaalprobleemide üle ning lihtsalt tunda koos olemisest rõõmu. Maardu mõisas lisandub kunstinaudingule võimalus imetleda luksuslikku interjööri, jalutada kaunis mõisapargis ja viia end muusikat kuulates vaimusilmas mitme sajandi tagusesse aristokraatlikku mõisa- ja lossiaega.


PILETID:

NB! KONTSERT ON VÄLJA MÜÜDUD!

Corelli muusikasuvi 2008
Maardu mõisa ballisaal. Foto www.manor.ee
Maardu mõis aastal 1900. Arhiivifoto.
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate