Valgete ööde kontserdid

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
19.06.16 19:00 Saku mõis, Keila kihelkond, Harjumaa. Kontserdisari Mõisaromantika

Foto: Maret Maasalu

Kontserdiagentuur Corelli Music kutsub sumedatel suveõhtutel kuulama kauneid kontserte imelistes mõisates-lossides üle Eesti. Naudi arhitektuuripärlite endiste aegade stiili ja elegantsi suurepäraste muusikute seltsis!

VALGETE ÖÖDE KONTSERT sarjas *Mõisaromantika*

P, 19. juuni 2016 kell 19 Saku mõis

KAVA:
"Valguse palsam" - muusika Robert Jürjendali sooloalbumitelt ,,Rõõmu allikas’’, ,,Valguse palsam’’ ja ,,Rännak rõõmu allikale’’, samuti tema muusika dokumentaalfilmidele ,,Inimese mõõt’’ ning ,,Hoidmise vägi’’.


ESINEJAD:
Robert Jürjendal – kitarrid, kitarr-orel, live-elektroonika
Madis Metsamart – vibrafon, marimba, kellamäng, gong jt. löökpillid

Valgetel õhkamapanevatel juuniõhtutel pakub Corelli Music võimalust nautida Robert Jürjendali imelist muusikat muinasjutulises Alatskivi lossis ja ühes Tallinna lähiümbruse kaunimas mõisas Sakus.
Robert Jürjendali minimalistliku muusika vaimsed hoovused vaimustavad nii publikut kui muusikuid. Ta tajub suurepäraselt iga kontserdipaiga erilist atmosfääri ja oma ansamblipartnereid. Tema seekordne kava VALGUSE PALSAM hõlmab muusikat tema sooloalbumitelt ning muusikat dokumentaalfilmidele. Kontserdil on kaastegev löökpillimängija Madis Metsamart.

Muusikaliselt  on VALGUSE PALSAM eklektiline – selle helikeel on meloodiline ja kammerlik, leidub elemente vanamuusikast ning kaasaegsest helikeelest, mida ühendavad live-elektroonika, jazzilik harmoonia ja improvisatsioon. Lisaks muusikanaudingule ja hubasele salongikohvikule saab kuulaja elamuse mõisate luksuslikust sisekujundusest, mis laseb vaimusilmas hõlpsasti aristokraatlikku mõisa- ja lossiaega tagasi rännata. Positiivne elamus kaunist muusikast vaimustavas ajaloolises interjööris!

Kontserdi pikkus koos vaheajaga 1,5 tundi.
Tund enne algust ja vaheajal on avatud hubased salongikohhvikud.

 

KONTSERT KA: L, 18. juuni 2016 kell 19 Alatskivi loss 

Vaata infot ka Corelli Music Facebook lehelt!

 

PILETID:  : 12 € / 10 € *  

Piletilevi müügikohtades, www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ja võimalusel tund enne algust kohapeal
*Sooduspiletid (piiratud koguses): pensionär, õpilane, üliõpilane, õpetaja, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige


NB! Eesti Suure Raamatuklubi liikmekaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast. Täpsed tingimused www.serk.ee 

OSTA PILET

Vaata Piletilevi müügikohti
Kuidas osta pilet internetist  Mugavaim piletiost kodust väljumata- Sebrapilet!
Valged ööd- vidoklipp
Saku mõis. Foto: Birgit Kraas / Corelli Music
Robert Jürjendal. Foto Signe Jürjendal
Madis Metsamart. Foto Olev Mihkelmaa
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate