Saksofonide ÖÖ

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
25.01.09 17:00 Stackelbergide linnapalee/Tööandjate Maja, Kiriku 6, Tallinn. Kontserdisari Toompea muusikasalong

Toompea muusikasalong

Vapustavalt kauni muusikaga õdusad talveõhtud muusikasalongides ja mõisates. 

ESINEJAD:

Raivo Tafenau (saksofonid)
Siim Aimla (saksofonid)
Ain Agan (kitarr)
Taavo Remmel (kontrabass)

Jaanuari lõpul pakub Corelli Music koostöös Raivo Tafenau ja tema sõpradega võimalust veeta õdusaid õhtuid maailma ühe kõige enam tundeid ja vaidlusi tekitanud pilli seltskonnas. Sarjades „Toompea muusikasalong“, „Café Grand muusikasalong“ (Pärnus), „Maardu mõisa muusikasalong“ ja „Mõisaromantika“ (Illuka mõisas) toimub „Saksofonide ÖÖ“.

Kontserdi peaesinejad Raivo Tafenau ja Siim Aimla kasutavad kontsertidel peaaegu tervet saksofonide perekonda ning loovad koos oma ansamblipartnerite, kitarrist Ain Agana ja kontrabassimängija Taavo Remmeliga vapustavaid helikooslusi. 

Raivo Tafenau kirjutab nii: „Kui Adolf Sax oma „käkerdisega“ aastal 1841 valmis sai, tabas teda ja tema saksofoni meeletu põlguselaine, eriti klassikalistelt muusikutelt. Legend räägib, et kui Hector Berlioz kirjutas oma teosesse saksofonipartii, lahkusid kõik nn akadeemilised muusikud demonstratiivselt proovist. Tänu virtuoossetele mängijatele kujunes saksofonist aga üks džässmuusika alustalasid ja tänapäeval suhtuvad ka akadeemilised muusikud saksofoni kui võrdväärsesse partnerisse. Selle pilliga on muudetud maailma ja leiutatud uusi muusikastiile, keegi ei kujuta enam ette džäss- või popmuusikat ilma saksofonita.“

Uudisena jätkab tuntud sari „Toompea muusikasalong“ seekord uues, täiesti erilises kohas – kunagises Stackelbergide linnapalees, mida tänapäeval teatakse Tööandjate Majana. Ajalooline hoone lummab oma kaunite luksuslike interjööridega ning uhke vaatega merele ja vanalinna katustele.



PILETID: Piletilevi müügikohtades, www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti
ning kui pileteid jätkub, siis ka tund enne algust kohapeal.

Vaata Piletilevi müügikohti
Kuidas osta pilet internetist
Mugavaim piletiost kodust väljumata- Sebrapilet!

Sooduspiletid: õpilane, õpetaja, pensionär, üliõpilane, invaliid ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

NB! American Express krediitkaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast

PILETITE hinnad tõusid alates jaanuarist 2009 seoses kärpe-eelarve ja riigi toetuste olulise vähenemisega paraku ka Corelli Music agentuuri kontsertidele! Vabandame oma heade püsiklientide ees!

Hinnad Toompeal ja Maardu mõisas:
jaanuaris 2009: 250.- / 175.-

Raivo Tafenau
Stackelbergide linnapalee
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate