Corelli Music ja HELISEV SALZBURG 8.-10. juulil

 

Pressiteade
2.07.2021
Corelli Music
 

Corelli Music ja HELISEV SALZBURG 8-10. juulil

 

Corelli Music jätkab kaunitel suveõhtutel 8.-10. juulil sarjade "Mõisaromantika" ja "Toompea muusikasalong" kontsertidega. Juba mitmeid kordi mõisates ja Toompeal kõlanud kava "Helisev Salzburg" on üks väheseid kontserte, mida õnnestus teha vahetuslt enne pandeemia piiranguid nii veebruaris 2020 kui ka 2021.

 

"Helisev Salzburg" on osutunud väga publikumenukaks ning on kui m uusikaline jalutuskäik läbi särava Salzburgi koos humoorikate lugude, laulude ja üllatustega. Mitmekülgsed muusikud ja näitlejad Katrin Lehismets ja Peeter Kaljumäe kutsuvad teid muusikalisele rännakule maalilisse Alpilinna Salzburgi. Lauldes, klaverit mängides ja lugusid jutustades avavad nad seal sündinud särava muusikamaailma.

 

"HELISEV SALZBURG"

 

Mõisaromantika

N, 8.07.2021 kell 19.00 Kirna mõis, Järvamaa

R, 9.07.2021 kell 19.00 Kuremaa loss, Jõgevamaa

 

Toompea muusikasalong

L, 10.07.2021 kell 18.00 Eesti Teaduste Akadeemia, endine Ungern-Sternbergide linnapalee, Kohtu 6, Tallinn

 

Esinejad:

KATRIN LEHISMETS ja PEETER KALJUMÄE

Laul, klaver, tants, jutustatud lood

 

KAVAS: Mozart, Lehar, Benatzky, Rodgersi "Helisev muusika" jpm.

Muusika, mille poolest Salzburg nii kuulus on.

 

 

Igaüks, kes on kunagi sattunud Mozarti sünnilinna Salzburgi, soovib sinna jälle tagasi. Selle linna kaunis arhitektuur ja hingemattev loodus on inspireerinud muusikuid, filmitegijaid, kirjanikke, unistajad ja lugematul hulgal turiste. Kontsert-show "Helisev Salzburg" pakub valikut sellest fastsinatsioonist väljakasvanud heliloomingust.

 

Esmajärjekorras Salzburgi kõige kuulsamalt pojalt, Wolfgang Amadeus Mozartilt. Kuid ka mitmed operetiheliloojad on elanud ja töötanud Salzburgis ja selle lähistel, nagu näiteks Franz Lehar või Ralph Benatzky.

 

Muidugi ei saa mööda minna ka Julie Andrew'st ja filmist "Helisev muusika", mille võtteplatsiks oli samuti Salzburg. Muusikaline jalutuskäik viib meid Salzburgist pärit perekond von Trapp'ide radadele, kes, pärast natside eest põgenemist, laulva perekonnana Ameerikas tuntust kogusid, esitades austria rahvalaule ja -tantse.

 

 

Naudi endiste aegade stiili ja elegantsi koos suurepäraste muusikutega!

Tund enne kontsertide algust ja vaheajal ootavad hubased salongikohvikud.

 

 

Kes soovib ja kellel on võimalusi, saab Corelli muusikuid toetada läbi Corelli Metseenide Klubi www.corelli.ee/metseenid .

 

Corelli Music liitus aprillis alanud PAI kampaaniaga meie tublide õdede ja hooldustöötajate tänamiseks ning alates juunist on nende kaartidega võimalik külastada kõiki Corelli kontserte kuni aasta 2021 lõpuni.

 

 

Mail Sildos

Corelli Music

Kunstiline juht

Tel 5097963

mail at corelli dot ee

 

Karin Helstein

Corelli Music

Projektijuht

Tel 5811 5774

karin at corelli dot ee

 

 

 

 

 
 

 

Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate