Tallinna Tornid 2019 - Ait

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
29.08.19 20:00 Ait (Vene 14, Tallinn). Kontserdisari Festival TALLINNA TORNID 2019

 

FESTIVAL "TALLINNA TORNID"

29. - 31. august 2019

Erinevad Tallinna tornid ja säravad muusikud!

 

Corelli Music ühendab festivalil „Tallinna tornid" iidse linna ajaloo ja eri aegade tornitipud tänapäeva loominguliste tippudega ning tutvustab linna kuulsat ja täienenud „kilukarbisiluetti" seestpoolt läbi erinevate ajastute muusika. Keskaegsed linnamüüritornid, kirikud, moodsad pilvelõhkujad - kogu Tallinn täitub vastavalt torni ajastule muusikaga, keskajast ja barokist rahvalike viiside, džässi ja nüüdismuusikani. Stiilsed kontserdid ja kaunis muusika, muusikalised jalutuskäigud, suvelõpu päikeseloojakud, hurmavad vaated nii Tallinna linnale kui ka kaugele üle mere - põnevad ettevõtmised läbi mitme päeva ja osalemisrõõm kõigile!

Muusika kaudu linna avastav festival „Tallinna tornid" toimus esimest korda Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 raames, oli üks augustikuu programmi tähtsündmusi ning sai publiku sooja vastuvõtu osaliseks.

 

N, 29. august 2019 - avakontsert

 

20.00 Ait (Vene 14, Tallinn)

ESINEJA: Trio MAAG koosseisus Kaspar Uljas (bandoonium), Marek Talts (kitarrid), Mingo Rajandi (kontrabass)

KAVA: "VIVA TANGO" Trio Maag on 2015. aastast tegutsev koosseis, kelle repertuaaris on Ladina-Ameerika ja peaasjalikult Argentina muusika fookusega tangol. Trio esitab nii vanemaid nii-nimetatud klassikalisi tangosid kui ka uuemat repertuaari tänapäeva heliloojatelt, kelle jazz'ilikus muusikas leidub tangolikke jooni. Kavas saab kuulda maailmakuulsa tangouuendaja Astor Piazzolla, tema kaasaegse Eduardo Rovira, elava legendi Dino Saluzzi, selles vallas üllatusliku Igor Stravinski ja mitmete teiste heliloojate lugusid. Rütmika on kirglik ning meloodiad tundelised. Bienvenidos!

PILETID: 15/10*

 

Korraldaja ja lähem info:

Corelli Music www.corelli.ee

www.fb.com/corellimusic

Ait - Vene tänaval asub juba 1246. aastal asutatud dominiiklaste kloostri ait. Keskaegsest dominikaani munkade rajatud Püha Katariina kloostrist on peale aida praeguseni veel säilinud kloostri aed ja aeda ümbritsevad ristikäigud, hingepalvekabel, dormitoorium, kapiitlisaal jne. Osaliselt on säilinud ka kloostrikompleksi kunagi võimsaim ehitis - Katariina kirik, mis valmis lõplikul kujul 14. sajandi lõpul ja oli keskaegse Põhja-Euroopa suurim kirikuhoone. Praegu tegutseb Ait peamiselt Theatrumi kohvikuna, kuid lokaalina jääb selle kõrgaeg 1990. ja 2000. aastatesse, mil Kloostri Ait oli üks Tallinna boheemide meelispaiku.

PILETID: 15/10*

Fienta.com ning võimalusel tund enne algust kohapeal

*Sooduspiletid (piiratud koguses): pensionär, õpilane, üliõpilane, õpetaja, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige.

Tallinna tornid 2019- videoklipp
Tallinna tornid 2019- videoklipp- vene keeles
Trio Maag. Foto: Virge Viertek
Ait. Foto: Kaido Haagen
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate