„Kus laulab lind, kus õitseb lill“

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
05.06.21 18:00 Ülenurme mõis, Eesti Põllumajandusmuuseum (Tartu-Maarja kihelkond, Tartumaa). Kontserdisari Mõisaromantika

Corelli Music toob publikuni kaunitel suveõhtutel kontserdid, mis pakuvad vaid positiivseid meeleolusid - lilled, linnud, armastus. Loodus oma rikkalikus mitmekesisuses oli sajandite tagustele trubaduuridele lõputu inspiratsiooniallikas. Kaunid õitsvad lilleõied (roosid ja liiliad) sümboliseerisid nii maist kui taevalikku aramastust, nende närbumine aga elu lühidust ja kõige kiiret kaduvust. Läbi aegade on heliloojad üritanud oma muusikas matkida linnulaulu. Ööbik laulab armastusest, kuid ta võib poeesias sümboliseerida nii rõõmu kui melanhooliat, nii elu kui surma.

 

Suvealguse salongikontserdid

Kus laulab lind, kus õitseb lill"

 

L, 5.06.2021 kell 18 Ülenurme mõis, Eesti Põllumajandusmuuseum, Tartumaa

 

KAVA: Lille-, linnu- ja lembelaulud XIII-XV sajandist - Montpellier' käskiri, Chantilly' käsikiri, jt. Heliloojad: Bernart Ventadorn, Johannes Vaillant, Jacob Senleches, Borlet, Nicolas Pykini, jt.

 

ESINEJAD: vanamuusika ansambel Rondellus

Maria Staak - vokaal, rataslüüra, Ester-Silva Erikson - vokaal, Johanna-Maria Jaama - fiidel, löökpillid, Robert Staak - lauto, löökpillid, Anna-Liisa Eller - psalteerium, plokkflöödid, torupill

 

Suve alguse tähistamiseks on tulemas kaunid vanamuusika kontserdid väga erilistes kontserdipaikades. Ansambel Rondellus esitab keskaja ja renessansi aegset muusikat, mille temaatika on lilled, linnud ja armastus. Seepärast on kontserdid Tartumaal Eesti Põllumajandusmuuseumis asuvas Ülenurme mõisas, mida ümbritseb kevadiselt tärkav kaunis loodus ja lilleilu ning Tallinna Botaanikaaia uhkes palmisaalis.

 

Rondelluse muusikud esinevad ajastu kostüümides ja tolleaegsete pillidega. Kontsertidel tutvustavad nad ka esitatavat muusikat, mistõttu saab kaunitel varasuvistel õhtutel nautida lille-, linnu- ja lembelaule kogu perega.

 

Tund enne algust ja vaheajal ootavad mõnusad salongikohvikud.

Naudi endiste aegade stiili ja elegantsi!

Kontserdi pikkus koos vaheajaga 1,5 tundi.

 

KONTSERT KA: P, 6.06.2021 kell 18 Tallinna Botaanikaaia palmisaal

 

Korraldaja: Corelli Music

www.corelli.ee

www.fb.com/corellimusic

PILETID 10 €/ 8* €

Piletilevis, Circle K-s ja võimalusel tund enne algust kohapeal.

TOETAJPILETID: 35 €, 50 €, 100 € on suureks abiks Corelli kontsertide korraldamisel, tagavad muusikute suure tänu ja koha esiridades.

* Sooduspiletid: pensionär, õpilane, üliõpilane, õpetaja, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

SERK liikmekaardi omanikele Piletilevi eelmüügist erisoodustus. Vaata täpsemalt SIIT

 

***********************************************

Võimaluse ja soovi korral on meid võimalik veidi rahaliselt toetada.

Free donations: http://corelli.ee/index.php?id=10548

Oleme kõigile iga sendi eest lõpmata tänulikud!
Koos tegutsedes kasvavad väikestest asjadest suured.

******************************************************

 

NB! Kogume kõikide kontserdikülastajate kontaktandmeid ja nõusolekut neid kasutada. See on vajalik selleks, et meie või Terviseamet saaksime teid vajadusel teavitada, kui peaks selguma, et keegi kontserdil osalejatest on osutunud viirusekandjaks ja seeläbi minimeerida edasist ohtu teie tervisele.

 

Täpsem info eelmüügist ostmisel SIIN.

Kohapeal palume täita vastava ankeedi.

Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele nr 282 on ürituse korraldaja kohustus tagada maksimaalselt võimalus tuvastada tegevuses osalevad isikud ning nende istekoht tegevuse toimumise ajal. Nimetatud meetmed on vajalikud olukordadeks, kui tegevuses on osalenud COVID-19 positiivne isik ning on vajadus selgitada välja tema lähikontaktsed. Andmete kogumise eesmärk on COVID-19 juhtumi korral isiku teavitamine ning COVID-19 epideemia leviku jälgimine.

Kus laulab lind, kus õitseb lill- videoklipp
Kus laulab lind, kus õitseb lill- videoklipp- vene keeles
Rondellus kutsub kontserdile
„Kus laulab lind, kus õitseb lill
Maria ja Robert Staak. Foto Maiken Staak
Rondellus
Ülenurme mõis. Foto Corelli Music
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate