J.S. Bach

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
19.02.06 19:00 Kadrioru-Catharinenthali loss, Tallinn. Kontserdisari Ajaloo ilu

ESINEJAD:

solistid:
Ene Nael - klavessiin
Kristiina Are - klavessiin

Corelli Consort ajastu pillidel:
Lasma Meldere (Läti) - I viiul, Mail Sildos - II viiul, Martti Mägi - vioola
Tõnu Jõesaar - tšello, Jüri Lepp - kontrabass

Kava: Johann Sebastian Bach - kontserdid klavessiinile ja orkestrile g-moll ja D-duur, Andante Itaalia kontserdist F-duur, Prelüüd Inglise süidist nr. 2 a-moll, kontsert kahele klavessiinile ja orkestrile c-moll

....... Selle sarja publiku ette jõudmise eest tahan eriti avaldada tänu Eesti Klavessiinisõprade Tsunftile eesotsas selle kunstilise juhi, klavessiinikunstniku ja pedagoogi Imbi Tarumiga. Mõni sõna veel Corelli Consorti, keda juhib Mail Sildos, kiituseks: ma ei tea kõrvale tuua ühtki teist nii sihipäraselt kuulajaid harivat kontserdiühendust!
Ja mis veel oluline, kõik valitu on neil väga kaunis: muusika ja esinemiskohad, rõhutaksin – väikeste kaunite saalide muusika –, tarkade sõnaosavate meeste kaasamine mõisakontsertides, kontserdisarjade tabavad pealkirjad ning stiili nendega sobivad plakatid, informatsioonirikkad ja maitsekalt kujundatud kavalehed ning muidugi kodulehekülg Internetis, kust võite kõik olulise igal hetkel teada saada. Corelli Consort on oma harivate kontserdisarjadega kätte võitnud päris ainulaadse niši meie muusikaelus.
.....

Kontserdisarjaga kaasneb ka gümnaasiumiõpilastele suunatud haridusprogramm. Enne kontserte tutvustati valitud koolides barokiaja muusikat, J.S. Bachi elu ning loomingut ja klavessiini kui kõigile tuntud klaveri eelkäijat. Programmist osavõtvad õpilased said kontserdile tasuta pääsmed ning kirjutavad saadud muljete põhjal esseed. Parimad neist avaldatatkse Corelli Music kodulehel www.corelli.ee ning tulevikus ka ajakirjanduses. Septembris, oktoobris ja veebruaris oli projekti kaasatud Kadrioru Saksa Gümnaasium.
Edaspidi programmist huvitatud koolidel palutakse ühendust võtta Corelli Music agentuuriga info at corelli dot ee


Piletid saadaval: Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti, tund enne algust kohapeal.

Vaata Piletilevi müügikohti
Osta pilet internertist
Imbi Tarum, sarja kunstiline juht
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate