Meistrid, sellid, õpipoisid

Kontsert
Lisainfo
Piletid
Toetajad
26.06.09 18:00 Maidla mõis, Raplamaa. Kontserdisari Mõisaromantika

Mõisaromantika

26. juuni õhtul täitub Maidla mõisa saal eredakõlalise klavessiinimuusikaga, mille tämbritele pakuvad vaheldust ja lisavad värve keelpillid. Eesti Klavessiinisõprade Tsunft tähistab selle kontserdiga ajalooliste klahvpillide suvelaagri toimumise 10. sünnipäeva.

ESINEJAD:

Imbi Tarum, Kristiina Are ja Ene Nael klavessiin
Marju Riisikamp klavikord
Teet Järvi tšello
Eva Punder ja Tiina Pangsep viiul

ja noored muusikud EMTA-st, Vanalinna Hariduskolleegiumi Muusikakoolist ja Tallinna Muusikakeskkoolist.

26. juuni õhtul täitub Maidla mõisa saal eredakõlalise klavessiinimuusikaga, mille tämbritele pakuvad vaheldust ja lisavad värve keelpillid. Publikule armsaks saanud kontserdisarjas „Mõisaromantika“ astub üles efektne eesti muusikute esindus – Imbi Tarum, Kristiina Are ja Ene Nael klavessiinil ning Marju Riisikamp klavikordil, tšellist Teet Järvi ning viiuldajad Eva Punder ja Tiina Pangsep. Kontserdil “Meistrid, sellid, õpipoisid“ esinevad meistrite kõrval noored muusikud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast, Vanalinna Hariduskolleegiumi Muusikakoolist ja Tallinna Muusikakeskkoolist.

Sellele kontserdile tulles on kuulajal võimalus vaadata ka värvikat fotonäitust eesti klavessiinimängijate tegemistest viimase kümne aasta jooksul ning olla osaline Eesti Klavessiinisõprade Tsunfti ajalooliste klahvpillide suvelaagri kümnenda tegevusaasta pidulikus tähistamises.

Eelmise suve "Mõisaromantika“ kontsert tõi Juuru-Maidla mõisa publikut puupüsti täis saali daami peenest prantsuse klavessiinimaailmast - hinnatud interpreedi Elisabeth Joyé. Elegantse ja hea maitse eeskujuks sobiva mängustiiliga Joyé viibis Maarjamaal Eesti Klavessiinisõprade Tsunfti kutsel, õpetades 24.-29. juunini 2008 noori eesti klavessiniste Ajalooliste klahvpillide suvelaagris Juurus. Joyé on teinud koostööd selliste maailma tippmuusikutega nagu Frans Brüggen, Philippe Herreweghe ja Jordi Savall, üks tema õpetajaid oli legendaarne Gustav Leonhardt. Praeguseks on Joyé ise saanud klavessiinipedagoogiks, kelle juurde Pariisi ihalevad õppima pääseda paljud noored üle maailma. Elisabeth Joyé mängustiili iseloomustab elegantne kergus, heakõlalisus ja prantsuse stiilile nii omane le bon gout (pr.k hea maitse). 




 

PILETID: Piletilevi müügikohtades, www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kui pileteid jätkub, siis ka tund enne algust kohapeal.

Vaata Piletilevi müügikohti
Kuidas osta pilet internetist
Mugavaim piletiost kodust väljumata -
Sebrapilet!

Piletite hinnad:
Kuni 31. maini - 125.- ja 75.-
Alates 1. juunist - 150.- ja 100.-

Sooduspiletid: õpilane, õpetaja, pensionär, üliõpilane, invaliid ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

NB! American Express krediitkaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast

Mõisaromantika 26.06.2009
Maidla mõis
Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate