Säravalt kaunis klassika tipptasemel muusikud, väärikad kontserdipaigad, Eesti rikkalik ajaloopärand ootavad teid!


Kontserdiagentuuri Corelli Music asutas  Mail Sildos 2004. aasta märtsis eesmärgiga arendada Eesti ühe tuntuma ajastu pillidel mängiva barokkansambli Corelli Consort professionaalset kontserdielu. Tänaseks on Corelli Music kasvanud stiilseks ja elegantseks agentuuriks, mis korraldab nii ansambli Corelli Consort kui ka Corelli Barokkorkestri loomingulist tegevust ning pakub pidevaid kontserdivõimalusi paljudele teistele eesti ja välismaistele muusikutele väga erinevates žanrites. Kontserdid toimuvad peamiselt ajaloolise ja arhitektuurilise kõrgväärtusega hoonetes – mõisad, lossid, kirikud, aadlipaleed – ning tutvustavad Eesti unikaalset rikkalikku arhitektuuripärandit ja tormilist ajalugu koos erinevate ajastute sädeleva muusika ja meie suurepäraste muusikutega. See idee on leidnud väga sooja vastuvõtu publiku ja kriitikute poolt ning kõrgelt pärjatud Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali, Eesti Mõisate Ühenduse ja Euroopa Festivalide Assotsiatsiooni preemiatega. Detsembrist 2009 tegutseb Corelli Metseenide Klubi, mis toetab loomingu ja ajalooväärtuste kooskõla Maarjamaal. 2010. aastal laienes tunnustatud kontserdisari „Kirikupühad Maarjamaal" jõulumuusika festivaliks, mis pakub imelisi muusikaelamusi kogu pika pühadeaja jooksul 1. advendist detsembri alguses läbi jõuluootuste ja aastalõpu kuni kolmekuningapäevani jaanuari alguses. Corelli Music osales Tallinn – Euroopa kultuuripealinn 2011 programmis kolme suure projektiga – „Kirikupühad Maarjamaal“, „Toompea muusikasalong“ ja festival „Tallinna tornid“. Iga agentuuri Corelli Music kontserdisarjaga kaasneb eripära, mida publik näib väga hindavat.
Corelli Music on korraldanud barokkansambli Corelli Consort kontserte ka Austrias, Itaalias ja Soomes.
Lisaks kontserdikorraldusele on agentuuri põhitegevusaladeks eesti muusikute loomingu salvestamine CD/DVD-dele ning nende kaudu laiemalt väljapoole Eesti riigi piire ning kultuuriturism kodusel Eestimaal. Välja on antud kaks CD-plaati ja salvestatud hulgaliselt materjale nii CD-de kui DVD-de väljaandmiseks.
Meil on rõõm kutsuda Teid nautima endiste aegade võlu ning ajaloo ilu.

Kontserdiagentuur Corelli Music korraldab aastaringselt stiilseid ja elegantseid kontserte Maarjamaa ajalooväärtuslikes pärlites mõisates, kirikutes, aadlipaleedes, lossides. Kaunis muusika, mis elustab väärikaid hooneid ja tutvustab sajanditetagust ajalugu koos tänapäeva kunstnike loominguga, pakkudes avastamisrõõmu ja kuulamisnaudingut kõigile osalejatele. Omanäoline ja atraktiivne Welcome to Estonia
Tuntumad kontserdisarjad:
"Toompea muusikasalong", "Kirikupühad Maarjamaal", "Mõisaromantika", "Maardu
mõisa muusikasalong"
, "Ajaloo ilu", "Euroopa õukonnad", "Pärnus Café Grand muusikasalong", alates 1999. aastast igal suvel toimunud metseenlik Eesti mõisad jpm.
Festivalid:
"Tallinna tornid", jõulumuusika festival "Kirikupühad Maarjamaal"


Pakume sobivaid kontserte ka tellimisel turismigruppidele, konverentsidel osalejatele, firmaüritustele, ettevõtetele, eraisikutele . Võimalikud on väga erinevad koosseisud alates ühest solistist mõisasalongis ja ansamblitest kuni gregoriaani koorini kirikus, barokkorkestri, sümfoniettorke stri ja teatraliseeritud etendusteni ballisaalides, erinevate ajastute muusika just samasse perioodi kuuluvates ajaloo listes hoonetes. Muusikat keskajast, renessansist, barokiajastust, Viini klassikutelt, vararomantismist omaaegsetel pillidel ja ajastu stiilis Eesti professionaalsetelt tippmuusikutelt. T ellimiseks palume võtta ühendust, et täpsustada Teie soovid ja võimalused ning pakkuda parim ja kõikidele sobivaim tailor made muusikaline lahendus.

 

Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate